Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje 2 i 3-osobowe z łazienkami

Adres obiektu Kaszubska , 81-813 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Barbara z rodziną z Katowic
Dodano: 2016-07-24
Pobyt od: 2016-07-13 do 2016-07-22 IP: xxx.146.129.19
 
 
    

Pobyt w Sopocie wspominamy bardzo miło, kwatera u Pani Teresy jest godna polecenia, czysciutko, niczego nie brakowało, gospodarze bardzo mili, miłe słodkie niespodzianki, okolica bardzo cicha i spokojna idealna na wypoczynek, wszędzie blisko. Jeśli wakacje w Sopocie to tylko u Pani Teresy


 
 

Ania i Bogdan z Poznania
Dodano: 2015-06-08
Pobyt od: 2015-05-28 do 2015-05-31
 
 
  

My również przy wyborze tej kwatery zasugerowaliśmy opiniami innych turystów.Istotnie o tej kwaterze i jej właścicielach można mówić tylko w samych superlatywach.Więcej niż dobre warunki zakwaterowania, miłe dla podniebienia niespodzianki oraz rzetelna informacja o okolicy i sposobie komunikacji, gwarantują, że nasz kolejny pobyt w Sopocie czy Trójmieście będzie u Pani Teresy.Szczerze polecamy!


 
 

Irena ,Mirek z Białegostoku siepień 2012
Dodano: 2012-09-14
Pobyt od: 2012-08-20 do 2012-09-01 IP: xxx.231.12.21
 
 
 

Polskie wybrzeże to miejsce, w które zaglądamyz mężem co roku, od kilku lat . Ale nigdzie / także w Sopocie ,gdzie byliśmy trzeci rok z rzędu / nie spotkaliśmy się z tak wspaniałymi warunkami mieszkaniowymi kwatery . Wzorowe warunki zakwaterowania,przesympatyczni Gospodarze-idealne warunki do wypoczynku. Tegoroczny pobyt u Pani Tereski był pierwszym ale z pewnością nie ostatnim naszym pobytem w Sopocie . Gorąco polecamy!!!


 
Monika
Dodano: 2012-05-06
Pobyt od: 2012-05-01 do 2012-05-04
 

Wybierając te kwatere zasugerowałam się opiniami i nie zawiodłam się! Razem z znajomymi zostaliśmy ciepło przyjęci, Pani właścicielka pomocna, sympatyczna w każdym calu. Pokój ze zdjęcia w 100 % odzwierciedla rzeczywistość, w pomieszczeniu jeszcze drzwi do garderoby, łazienka. Na zewnątrz taras na którym można się wygrzewać, gdy na plaży za mocny wiaterek:) Blisko przystanek PKS, SKM dojazd do centrum bezproblemowy, z buta z 25 min, taxi ok 2 dyszki. Sklepy na wyciągnięcie ręki, śliczna okolica, blisko do plaży. Naprawdę polecam :)


 
Krystyna i Tomasz
Dodano: 2007-08-23
 

Spędziliśmy na tej kwaterze swój tegoroczny sierpniowy urlop ale nigdzie do tej pory nie spotkaliśmy się z taką wspaniałą gościnnością.Obiekt położony w rejonie gdzie panuje cisza i spokój,warunki mieszkaniowe kwatery bardzo eleganckie,dlatego warta jest polecenia.Było super!!!


 
Krystyna Paweł i Martyna
Dodano: 2007-07-04
 

W Sopocie byliśmy już nie pierwszy raz ale nigdzie nie podobało nam sie tak jak na tej kwaterze. Właściciele ciepło przyjęli nas i nasze zwierzątka, pokoje czyste, ładnie położone i urządzone, piękny ogród, możliwość garażowania - to wszystko sprawiło , że napewno wrócimy tam jeszcze nie jeden raz! Serdecznie polecamy!!! :)


 
Marta i Julek
Dodano: 2006-06-27
 

Własnie wrocilismy z tygodniowego pobytu na tej kwaterze.Zostalismy bardzo milo przyjeci :-).Opisy pokoi nie odbiegaja od opisu.Wyposazenie pokoju gwarantuje zaspokojenie wszystkich potrzeb dla wczasowiczow.Wlasciciele przemili i symaptyczni,sluza wszelka pomoca.Serdecznie polecamy na pewno panstwo sie nie zawioda!!! Bylo suuperrrr :-)


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie